Wieringa Adviesgroep

 

< Terug

Volledige mobiliteit met Mondial Assistance Pechhulp

 

Niets is zo vervelend als stranden langs de kant van de weg. Daarom heeft u een goede autoverzekering afgesloten. Maar wie komt u helpen in geval van pech? Heeft u dat goed geregeld en betaalt u niet teveel?

 

Kostenbesparing én uitstekende hulpverlening

Mondial Assistance Pechhulp is de ideale aanvulling op uw autoverzekering. Het biedt een uitgebreide hulpverlening bij pech tegen een voordelig tarief en is te combineren met iedere autoverzekering. Al vanaf € 30,50 per jaar bent u verzekerd van uitstekend hulpverlening.

 

De hulpverlening van Mondial Assistance is in juni van dit jaar bekroond met een Gouden Schild voor beste Schadeservice van 2010*

 

Naast pechhulp voor uw auto kunt u ook voordelig uw caravan verzekeren van de beste hulp in geval van pech, voor slechts € 9,00 per jaar.

 

Wereldwijd marktleider op het gebied van hulpverlening

Al ruim 2,2 miljoen voertuigen in Nederland kunnen in geval van ongeval of pech vertrouwen op de hulpverlening van Mondial Assistance. Met ruim 50 jaar ervaring is Mondial Assistance ´s werelds grootste personen- en voertuighulpverlener. Wel zo fijn om te weten.